Pravno obvestilo

PODATKI O PODJETJU
Naziv: ZIN storitve in zastopanje, d.o.o.
Direktor: Peter Novšak
Sedež: Andrićeva uliva 12, 1108 Ljubljana
Dejavnost:   G46.450 - Trgovina na debelo s parfumi in kozmetiko
Matična št.: 2294826000
Ident. št. za DDV: 10154078
TRR: SI56 6000 0000 0161 867 (LON, d.d., Kranj)
Št. reg. vložka v sodnem registru pri Okrožnem sodišču v Ljubljani: 1/47015/00
Osnovni kapital: 48.500 EUR
Zakoniti zastopnik: Peter Novšak

 

POSTOPEK NAKUPA
Naročilo prek spletne strani www.prolabinc.eu je možno opraviti:
- s klikom in potrditvijo nakupa v košarici
- z elektronskim sporočilom na info@prolabinc.eu
- s klicem na telefonsko številko 030/ 919 - 555
- s poslanim SMS sporočilom na tel. številko 030/ 919 - 555

Ob naročilu prek elektronskega naročila, klica ali SMS-a navedite:
- svoje ime, priimek, naslov, na katerega želite prejeti izdelke, telefonsko številko in elektronski naslov
- ime izdelka in število kosov izdelka, ki ga naročate
- želeni način plačila ( po povzetju ali z nakazilom na naš TRR: IBAN SI56 6000 0000 0161 867, odprt pri LON, d.d., Kranj)

Predstavnik podjetja ZIN d.o.o. bo z vami vzpostavil kontakt in potrdil naročilo preko vašega elektronskega naslova, oziroma telefona. Naročene izdelke boste prejeli na naslov, ki ste ga navedli.

 

SPLOŠNI PRODAJNI POGOJI
Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke, posredovane ob oddaji naročila.
Fizična oseba je izključno tisti kupec, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti. Za kupce, ki so fizične osebe po tem odstavku, veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov.
V primerih, ko preko www.prolabinc.eu naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost, zanjo veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov le v primerih, ko je to posebej navedeno v samem zakonu.
ZINd.o.o. in fizične osebe medsebojne obveznosti pri nakupih preko www.prolabinc.eu urejajo s temi splošnimi pogoji.

 

CENE IN DDV
Vse cene so v EUR in vključujejo 20 % DDV.
Cene so zagotovljene za dan naročila in se lahko dnevno spremenijo.
Objavljene cene in cene v izdanih ponudbah so nepreklicne in veljajo samo za nakup preko www.prolabinc.eu.PODATKI NA STRANEH
Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb, tako splošnih pogojev, kot tudi pogojev trgovine na daljavo . Napake so možne in zanje ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.VARSTVO POTROŠNIKOV
Pri prodaji spoštujemo zakon o varstvu potrošnikov. Preberite si, kaj o prodaji preko interneta pravi zakon o varstvu potrošnikov: http://www.uvp.gov.si/
Prav tako poslujemo v skladu z zakonom o elektronskem poslovanju na trgu: http://www.uradni-list.si/1/ulonline.jsp?urlid=200661&dhid=83066

 

VAROVANJE PODATKOV
Vsi podatki o uporabnikih, pridobljeni preko spletnega mesta www.prolabinc.eu , bodo uporabljeni izključno za potrebe poslovanja in pošiljanja promocijskega materiala. Vaši osebni podatki, ki jih trajno vnesete v bazo podatkov ob registraciji, ne bodo posredovani tretjim osebam. Za primere zlorab in vdorov v računalniški sistem ne prevzemamo nobene odgovornosti.
Vsa evidenca naročil (posamezna pogodba za naročen proizvod) se nahaja na sedežu podjetja na Andričevi ulici 12, 1108 Ljubljana. V primeru nejasnosti pri oddaji naročila, si lastnik spletnega mesta www.prolabinc.eu, podjetje ZIN d.o.o., pridržuje pravice do navezave stika z naročnikom preko komunikacijskih sredstev na daljavo.

 

NAROČANJE
ZINd.o.o. preko www.prolabinc.eu, sprejeta naročila obravnava kot nepreklicna. V primeru napake, lahko kupec brez dodatnih stroškov naročilo prekliče - v času od izdaje naročila do prejema elektronskega obvestila, da je pošiljka na poti. Po prejemu obvestila, da je pošiljka na poti, preklic naročila ni možen.
Zavrnitev naročila
ZIN d.o.o. lahko v času do izdaje obvestila, da je pošiljka na poti, naročilo, za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, zavrne.
Obdelava naročila
Zin d.o.o. bo z aktivnostmi, potrebnimi za izvedbo sprejetih naročil, pričel takoj po prejemu naročila. Pri izbiri opcije plačila na naš transakcijski račun, bodo aktivnosti za izvedbo naročila stekle po prilivu sredstev na naš transakcijski račun. V ta namen bomo med rednim delovnim časom enkrat dnevno preverjali prilive na transakcijski račun podjetja.PLAČILNI POGOJI
Pošta Slovenije in banke uporabnikom praviloma za vsako plačilo obračunajo provizijo, skladno s svojim cenikom. Ti stroški niso upoštevani v cenah izdelkov in storitev na www.prolabinc.eu.
Pri naročilu lahko izbirate med načini plačila, ki so skladni z izbranimi izdelki, načinom dostave ter vrsto kupca. Določene vrste plačila so namenjene le fizičnim osebam!

Za nakupe prek strani www.prolabinc.eu nudimo naslednje plačilne pogoje:

1. Plačilo po predračunu (avans)
Plačilo lahko izvedete po potrdilu o prejetem naročilu na račun podjetja Zin d.o.o. - TRR SI56 6000 0000 0161 867 (LON, d.d., Kranj). Z dnem zaznave prejema sredstev na naš račun prične teči dobanvi rok.

2. Plačilo po povzetju
Če se odločite, da vam naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drugi naslov v Sloveniji, boste blago plačali ob prevzemu. V tem primeru je možno le plačilo z gotovino. Pri plačilu po povzetju, si Pošta Slovenije zaračuna provizijo glede na vrednost pošiljke.

Veljavnost ponudbe
Cene za izbrano blago veljajo na dan nakupa - na dan oddaje naročila preko našega elektronskega naslova ali telefonskega naročila. Za dodatne informacije nam pišite na: info@prolabinc.eu.

 

POLITIKA ZASEBNOSTI IN VAROVANJE PODATKOV
Podjetje ZIN d.o.o. se zavezuje, da bo zaščitilo vašo zasebnost. Vaše podatke bomo uporabili zgolj za namene obdelave vašega naročila ter občasnega pošiljanja vam koristnih informacij o akcijah, novostih in posebnih ponudbah na spetni strani www.prolabinc.eu. Naredili bomo vse potrebno, da ne bi prišlo do njihove kraje in zlorabe.

Če želite prek www.prolabinc.eu opraviti nakup, potrebujemo vaš naslov in telefonsko številko. To nam omogoča, da zagotovimo nemoten proces končne izvedbe vašega naročila, in da vas lahko obvestimo o morebitnih spremembah ob naročilu.
Vaše podatke bomo občasno uporabili le zato, da vas obvestimo o pomembnejših spremembah, novih storitvah in posebnih ponudbah na naših spletnih straneh, za katere z gotovostjo trdimo, da za vas predstavljajo pomembne informacije. Če teh informacij ne želite prejemati, nas o tem obvestite po elektronski pošti na naslov: info@prolabinc.eu .
Obvezujemo se, da bodo podatki v celoti ostali v lasti podjetja ZIN d.o.o. Ne bomo jih posredovali, prodali ali zamenjali z nobeno drugo ustanovo, podjetjem ali fizično osebo.
Z uporabo naše spletne strani se hkrati tudi strinjate z uporabo informacij na način in v zgoraj opisanih primerih.
V primeru spremenjenih pogojev in pravil, vas bomo o teh sproti obveščali. Ves čas vas bomo torej seznanjali, katere podatke potrebujemo in kako jih uporabljamo.


ZAVAROVANJE ZBIRK OSEBNIH PODATKOV V ZIN d.o.o.
Podatki o vseh naročilih ter sklenjene pogodbe na daljavo se hranijo na sedežu podjetja ZIN d.o.o., Andrićeva ulica 12, 1108 Ljubljana.
Prostori, kjer so nosilci osebnih podatkov, strojna in programska oprema, so varovani z organizacijskimi in tehničnimi ukrepi. Nepooblaščene osebe nimajo dostopa do osebnih podatkov.

Pravice posameznika
ZIN d.o.o. na zahtevo uporabnika spletnega portala:
- omogoči vpogled v osebne podatke, ki so vsebovani v zbirki in se nanašajo nanj, njihovo popravljanje, spreminjanje ali dodajanje na sedežu podjetja ZIN d.o.o.
- omogoči vpogled v naročila oziroma sklenjene pogobe uporabnika
- posreduje izpis osebnih podatkov, ki so vsebovani v zbirki osebnih podatkov in se nanašajo nanj;
- posreduje seznam tistih, katerim so bili v določenem obdobju posredovani osebni podatki, ki so vsebovani v zbirki osebnih podatkov in se nanašajo nanj;
 -osebne podatke izbriše.
Vpogled v osebne podatke in naročila, ki se nanašajo nanj, uporabniku omogoči osebno, na sedežu podjetja.

Trajnost zbiranja podatkov
Zbrane podatke ZIN d.o.o. obdeluje do preklica privolitve osebe. Pisni preklic lahko pošljete na naslov info@prolabinc.eu. Ne glede na preklic, bo ZIN d.o.o. podatke uporabljal za izpolnitev pogodbenih obveznosti.

Varnost
Na naših spletnih straneh uporabljamo več varnostno-zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, neželjenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov.


ZAŠČITA LASTNINE
Vse pravice pridržane. Ves prikazani material na spletni strani www.prolabinc.eu je last podjetja ZIN d.o.o.
Strogo prepovedano je kopiranje, razpošiljanje, ponovno objavljanje ali sprememba vseh materialov, besedil, fotografij ali oglasov, prikazanih na internetni strani www.prolabinc.eu, brez predhodnega pisnega dovoljenja s strani podjetja ZIN d.o.o.