Postopek nakupa

ISKANJE IZDELKOV
Na levi strani spletne trgovine se nahaja meni z izdelki. S klikom na ime izdelka se vam prikaže fotografija ter osnovni opis izdelka. Do dodatnih podatkov o izdelku lahko dostopate s klikom na napis "Več informacij".  

Košarica
Košarica je mesto, kamor shranjujete izbrane izdelke, ki jih želite kupiti. Nahaja se na spletni strani zgoraj desno.
V košarici lahko posameznim izdelkom spreminjate količino, ali jih odstranite. Pod seznamom izbranih izdelkov je izpisana trenutna skupna vrednost v vaši košarici. Ko imate v košarici vse, kar želite kupiti, oziroma želite izbrane izdelke plačati, kliknete na gumb "Zaključi nakup" .

Izbira izdelka za nakup
Najprej poiščite v trgovini izdelek in kliknite na gumb ''V košarico''. Po kliku na gumb, se vam odpre potrdilo, da je izdelek uspešno dodan v košarico. Tu imate možnost, da bodisi nadaljujete z nakupovanjem drugih izdelkov (s klikom na napis "Nadaljuj z nakupovanjem") ali pa, da naročilo zaključite (s klikom na napis "Na blagajno")

NAKUP IZDELKOV
Če želite kupiti izdelek, ga morate najprej dodati v svojo košarico. Nato preglejte njeno vsebino in kliknite na želeni gumb, ki vodi k naslednjemu koraku.
*V kolikor želite dodati nove izdelke, kliknite na napis "Nazaj v trgovino".
*V kolikor želite izdelek izbrisati ali spremeniti količino, lahko to storite v košarici in nato spremembe potrdite s klikom na napis " Preračunaj vrednosti ".
*V kolikor želite izkoristiti kupon za popust, vnesite kodo kupona v za to namenjeno polje in kliknite na napis "Uporabi kupon".
*V kolikor želite nakup zaključiti, kliknite na napis " Zaključi nakup ".

Nadaljevanje nakupa poteka v več korakih. Ko zaključite s posameznim korakom, vedno kliknete na napis »Naprej«.
Na levi strani se pojavi meni, kjer vidite dopolnjene podatke ob vsakem novem koraku.

1. Prijava ali registracija uporabnika
Če niste prijavljeni, s klikom na ustrezni gumb določite, ali želite nakup opraviti kot gost* (kasneje boste morali vpisati svoje podatke) ali pa se prijaviti s svojim uporabniškim imenom (elektronskim naslovom) in geslom.
2. Podatki računa
V kolikor ste prijavljeni, bodo vaši podatki že vpisani. Če ste se odločili nakup opraviti kot gost* (brez prijave), se vam odpre stran, kamor vnesete svoje podatke. Obvezno morate izpolniti vsa polja, označena z zvezdico.
*V tem primeru se korak za naslov dostave preskoči.
3. Naslov dostave
Če ste izbrali prijavo in jo potrdili, se vam izpiše vnešeni naslov za dostavo. Če želite vnesti drug naslov, to storite s klikom na polje ob napisu »Dostava na drug naslov« in ga vnesete v za to namenjena polja.
4. Način plačila
S klikom na ustrezni gumb določite, ali želite nakupljene izdelke plačati po povzetju ali po predračunu.
5. Pregled naročila
Sedaj lahko vidite vse izbrane izdelke in končni znesek za plačilo. Če želite še kaj spremeniti ali dodati vašemu nakupu, lahko to storite s klikom na napis »Dopolnite v košarici«.
Če ste zadovoljni s pregledom naročila, kliknete na napis »Zaključi naročilo«.

Vaš nakup je s tem končan, na ekranu se vam izpiše potrditev.
Če si želite natisniti potrdilo o vašem naročilu, lahko to storite s klikom na besedilo spodaj, obarvano modro.
Na vaš elektronski naslov boste tudi prejeli obvestilo o naročilu, ki bo vsebovalo vse potrebne podatke.