Dostava

Dobavni rok prične teči prvi delovni dan ob 8. uri po prejemu naročila oziroma potrdila o plačilu v primeru plačila na naš TRR. Zin d.o.o. bo najkasneje ob tej uri pričel z izvajanjem aktivnosti, potrebnih za realizacijo prejetega naročila.

Zin d.o.o. bo dostavo naročenega blaga izvedel skladno s pravili in ceno dostave.

Način dostave in rok dobave
Blago pošiljamo preko podjetja Pošta Slovenije, s katerim imamo sklenjeno pogodbo.
Vse izdelke, ki so na zalogi (navedeno pri posameznih izdelkih) odpremimo v 2-7 delovnih dneh po prejemu vašega naročila.
Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.
V primeru posebnih zahtev glede datuma dostave vas prosimo, da le - te vpišete kot opombo na dnu naročila. Vse informacije pa so možne tudi po e-mailu: info@prolabinc.eu

Dostava ob sobotah
Dostavljamo vse dneve, razen ob nedeljah in praznikih. Ob sobotah dostavljamo v ožjem okolišu pošt strankam, ki tudi sicer dobivajo pošto ob sobotah. Ožji okoliš pomeni ulico oziroma kraj, ki ima isti naziv kot pošta. Poseben seznam ne obstaja, zato kupce prosimo, da to preverijo na svoji pošti.

Stroški dostave
Stroške pošiljanja plača naročnik - prejemnik pošiljke.

Pošiljke bodo dostavljene preko Pošte Slovenije. Stroški pakiranja in pošiljanja znašajo:

Teža paketa do 500g: 3,22€
Teža paketa od 501g do 2000g: 4,80€
Teža paketa od 2001g dalje: 6,84€

Pošta Slovenije in banke uporabnikom praviloma za vsako plačilo obračunajo provizijo, skladno s svojim cenikom. Ti stroški niso upoštevani v cenah izdelkov in storitev na www.prolabinc.eu

Dostava s plačilom po povzetju
Ko vam pismonoša dostavi odkupno pošiljko, mu blago plačate z gotovino. Pri plačilu ob prevzemu, se prištejejo še dodatni stroški, in sicer provizija Pošte Slovenije, ki znaša 0,96 EUR do vrednosti paketa 96,00 EUR, pri paketih z višjo vrednostjo od 96,00 EUR pa je strošek nakazila 1% vrednosti paketa, vendar ne več kot 5,01 EUR.

Dostava paketa, plačanega po predračunu
Za višino provizije pri plačilu po predračunu, povprašajte pri banki, preko katere izvajate plačilo. V kolikor pošiljke ne prevzamete in zahtevate ponovno pošiljanje, se poštnina po veljavnem ceniku Pošte Slovenije zaračuna še enkrat. Pošiljko lahko dvignete v 15 dneh od prejema obvestila pismonoše.

Čas dostave
Artikli imajo dobavni rok do 7 dni. Rok dobave za artikle, ki jih ni možno dobiti v predvidenem roku (pošle zaloge), vam bomo sporočili preko elektronske pošte.
Če Vas ob dostavi ni doma, vam pismonoša pusti obvestilo o prispelem paketu. Na pošti vas bo paket čakal še 15 dni .